font resizer

Gaming Fetishes (18+)

Όλοι έχουμε τα βίτσια μας... Σε κάποιους αρέσουν οι χοντρές, σε κάποιους οι ζαρτιέρες, σε κάποιους o Λαζόπουλος και σε άλλους πιο... kinky καταστάσεις! Εννοείται ότι και σ' αυτό τον τομέα της ζωής μας τα video games έχουν ενεργό ρόλο! Ναι, ναι σε σένα απευθύνομαι καλέ μου ανώμαλε gamer που θες ένα παιχνίδι που θα σου ανεβάσει την λίμπιντο και θα πραγματοποιήσει κάθε κρυφό σου πόθο και κάθε φετίχ. Δεν ξέρεις ποιο είναι αυτό; Ακολούθησε τον παρακάτω οδηγό και θα με ευγνωμονείς!

Χτύπα μ' αρέσει
Σ' αρέσουν τα ξινά; Θέλεις την σφαλιάρα σου για να στρώσεις; Αν η γυναίκα δεν έχει βαρύ χέρι και τουλάχιστον 5 μαστίγια στην κατοχή της, την απορρίπτεις; Σου 'χω την λύση. Το We Dare είναι το παιχνίδι που όχι μόνο επιτρέπει το spanking αλλά το επιβραβεύει κιόλας! Το We Dare θα σε κάνει να δεις τον Δία μπαλαρίνα και τον Βούδα φωτομοντέλο.

Βρίσε με, ξεφτίλισε με!
Φτιάχνεσαι με τα μπινελίκια; Θέλεις το βρισίδι σου για να πάει καλά η μέρα; Ένα είναι το παιχνίδι για σένα: Animal Crossing. Τα ζωάκια του χωριού θα σε στολίζουν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο με ότι μπινελίκι θες εσύ. Με μπροστάρηδες το πρόστυχο προβατάκι και την άτακτη ζέβρα και με σύμμαχο το πλούσιο λεξιλόγιο τους θα σε περάσουν γενεές 14 με την αθυροστομία τους!
Πες μου κι άλλα, μίλα μου βρώμικα!

Έτσι, κάνε με σκουπίδι!

(οι εικόνες είναι από το Animal Crossing Wild World του DS και με capture device κινητό με κάμερα VGA...)

Βάλε το κόκκινο φουστάνι!
Φτιάχνεσαι με τα ρούχα της; Νιώθεις εξάψεις όταν φοράς την σωβρακοκιλότα και το μίνι με τις γόβες; Το Dead Rising είναι φτιαγμένο από την Capcom με αγάπη για σένα πτωχέ πλην τίμιε ανώμαλε που η φούστα κλαρωτή είναι στην κρεμάστρα δίπλα από το κοστούμι σου.
Πολύ σέξι! Έχει ένα ίδιο η γιαγιά μου σε πράσινο...

Το ολόσωμο σου σκίστηκε;

Να βάλεις τα μεταξωτά και να φυσάει!


Bondage καταστάσεις
Θες πραγματικό πόνο; Να βελάξεις απ' το κλάμα; Να σπαράξεις απ' την ηδονή; Το τι γλέντι θα κάνεις με το Kane & Lynch δεν μπορώ να σου περιγράψω! Τι κλωτσιές τρώνε, τι μαχαιρώματα, τι καψίματα από τσιγάρα! Είναι να αναρωτιέσαι γιατί δεν πούλησε το παιχνίδι... Α και μην ξεχνάμε τον Voldo από το Soul Calibur... Ίνδαλμα...
Έτσι κόψε με τον χαρτοκόπτη, πες μου ότι θα με κάνεις χειροτεχνία...

Δέσε με και γλέντα το κορμί μου!

Ο μικρός μπανιστηρτζής
Μη λες ψέμματα, σ' αρέσει να παίρνεις μάτι! Έλα τώρα ποιον πας να κοροϊδέψεις, αφού δυο ώρες έχεις στριμώξει την Lara στη γωνία και παλεύεις με την κάμερα για λίγο μπούτι! Είτε, λοιπόν προσπαθείς να κοιτάξεις κάτω από τις φουστίτσες διάφορων τσουλάκιων:

είτε κάτω από ράσο για να δεις την σκελέα του μοναχού στο Assassin's Creed:

το μπανιστήρι είναι το βίτσιο σου και μην το αρνείσαι! Άντε τυχερέ σου 'φέξε πάλι, τώρα που το PSVita έχει και δεύτερο αναλογικό θα έχεις και “Banistiri on the Go (καλό ακούγεται, πρέπει να το κατοχυρώσω μην το αρπάξει η Sony)

Φυσικά υπάρχουν και παιχνίδια που εκπληρώνουν κρυφές επιθυμίες και είναι, κάπως πιο δύσκολο να τα περιγράψεις σε ένα κείμενο...

Τελικά το Wii ίσως να μην είναι και άδικα η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις...