font resizer

SingStar (PlayStation 2, PlayStation 3)

Έχεις δηλώσει συμμετοχή στο Fame Story, το X-Factor, το Dream Show, τα Παρατράγουδα και δεν σε δέχτηκαν; Τραγουδάς μόνος σου στο μπάνιο; Παίρνεις τσατσάρα και ξεγοφιάζεσαι στο χορό μπροστά από τον καθρέφτη; Τότε η σειρά SingStar είναι φτιαγμένη για σένα, αδικημένε αοιδέ που χαραμίζεσαι στα μπάνια και τους καθρέφτες αντί να είσαι πρώτο όνομα στη μαρκίζα, με 15 χορευτές, δικό σου μπουζουκτσή και να πέφτει χαλάζι το γαρύφαλλο.

Η κονσόλα σου μπορεί, πλέον, εκτός από το να σε βάλει σε φανταστικά μέρη (σε εμπόλεμες ζώνες, σε μυθικά βασίλεια, στη ζούγκλα, στην κουζίνα...) να απογειώσει και την καριέρα σου – την καλλιτεχνική τουλάχιστον. Οι τσιρίδες/γκαρίδες/ουρλιαχτά θα σε τοποθετήσουν στο καλλιτεχνικό στερέωμα (και κατ' επέκταση στα μεσημεριανά πάνελ) και θα δείξουν στα reality που σε απέρριψαν τι έχασαν (ποιος Νίνο, ποια Καλομοίρα, ποιος Dante;).



Εκεί που εξομοιώνεται καλύτερα η καριέρα του τραγουδιστή είναι όταν συνδεθεί και η κάμερα του PlayStation. Τότε θα μπορείτε να γυρίσετε και τα δικά σας video clip. Δεν θα είναι, φυσικά, σε σκηνοθεσία Γκάβαλου/Καπετανίδη (και μεταξύ μας, μάλλον καλύτερα) αλλά η σκηνική σας παρουσία δεν θα μπορέσει να επισκιαστεί από το μονοκάμερο και χωρίς εφέ video του eye toy.

Από rock και pop, μπαλάντες και μπιτάκια μέχρι disco και country (ο Χριστός και η μάνα του τι θα ακούσουμε ακόμα) το karaoke game τα έχει όλα. Μπορεί να μην έχει μεγαθήρια όπως Πανταζής, Αντύπας, 'Έφη Σαρρή αλλά ψιλoαντέχονται και οι Madonna, Elvis, Sugababes.



Όταν φτάσετε, με το καλό, στον κολοφώνα της δόξας σας, μην ξεχάσετε ποιος σας βοήθησε να φτάσατε εκεί που φτάσατε (και όχι δεν εννοώ το PlayStation αγαθοί αναγνώστες) και να του ανταποδώσετε τα ανάλογα (μερίδιο εννοώ φυσικά – το ευχαριστώ τι να το κάνω; να το βάλω στο Wii να παίξω hardcore game…)

Κουβαλήστε την παρέα στο σπίτι, αρπάξτε τα μικρόφωνα και αφήστε την γιαγιά στον πάνω όροφο και παλεύει με τα κουδούνια, τα τηλέφωνα και την οστεοπόρωση.

Σταυρώστε με...