font resizer

Sex στα Video Games! (18+)

Video games + sex – μάλλον έτσι είναι ο παράδεισος! Όλη μέρα να παίζεις και να έχεις γύρω σου γυναίκες να τις πασπατεύεις! Δύο από τις μεγαλύτερες απολαύσεις που μερικοί προσπαθούν μέσα απ' τα παιχνίδια να συνδυάσουν. Φυσικά στο sex των video games συμμετέχουμε ελάχιστα (τις περισσότερες φορές καθόλου) αλλά μπορούμε να ελπίσουμε στα άλματα της τεχνολογίας (Kinect; Move;). Μέχρι τότε αρκούμαστε σε λύσεις ανάγκης:

God of War
Αλίμονο, παιχνίδι GoW χωρίς sex γίνεται; Πρέπει κάπου να ξεδώσει κι αυτός ο Kratos. Όλο αίματα, ξεκοιλιάσματα, ακρωτηριασμούς. Νισάφι! Πάντα κάπου ανάμεσα στις μάχες με τις μέδουσες και τους μινώταυρους κρύβονται 2-3 τσίτσιδες που περιμένουν κάποιον να τους δείξει τι πάει να πει Greek hot ancient lover.
GoW 1:

Πάει η στάμνα της γιαγιάς.

GoW 2 :
Ντροπή, σας παίρνει μάτι ο κατρουλίτσας!

GoW 3:
Μα τι της κάνει πια;

GoW Chains of Olympus:
Hm, twins...

GoW Ghost of Sparta:
Τι μόνο τόσες;; Δεν πιστεύω να σε χρέωσαν...

Από τα λίγα παιχνίδια που το sex δεν είναι απλά μια cutscene αλλά mini game με QTEs (θα πρέπει να πατήσουμε τα κουμπιά την στιγμή που εμφανίζονται για να ολοκληρωθεί). Τι λες ρε φίλε κάθε φορά δηλαδή που εσύ πηδάς, πηδιέσαι ή αυτοτσιμπουκώνεσαι θα πρέπει να περνάω αυτό το μαρτύριο; Άλλος πηδάει άλλος πληρώνει;

Fahrenheit
Εντάξει μπορεί την εποχή του Fahrenheit ο ρεαλισμός να ήταν δυσεύρετος αλλά θα μπορούσαν τουλάχιστον να χρησιμοποιήσουν CGI και όχι ingame γραφικά. Πολύ γωνία ρε παιδί μου, κάνει και κακό φενγκ σούι...


Τι ψηφιακό κορμί είσαι εσύ μανάρα μου; Πόσα πολύγωνα είναι τα μεμέ σου; Πόσα textures είναι ο κώλος σου; Με πόσα frames per second τελειώνεις; 3D animator είναι ο μπαμπάς σου;


Όλοι πάνε με όλους! Αυτό δεν είναι παιχνίδι, τα Ατίθασα Νιάτα χωρίς anti-aliasing είναι.

Ηeavy Rain
Απήγαγαν το παιδί σου, περνάς τα μύρια όσα για να το σώσεις και ταυτόχρονα βρίσκεις χρόνο για λίγο ψηφιακό μπαλαμούτι! Άξιος, Άξιος!
Αααχ, τι ρομαντικό!

Συγγνώμη κύριοι δημιουργοί του Heavy Rain, αλλά αν ήθελα να δω ξενέρωτες χολιγουντιανές ερωτικές σκηνές θα έβλεπα καμιά ταινία με πραγματικούς ηθοποιούς και να χασμουρηθώ εκεί και όχι την ώρα που παίζω! Ευχαριστώ.

Grand Theft Auto
Στα παιχνίδια GTA στην αρχή το sex υπονοούνταν:
Vice City:


Κουνιέται τ' αμάξι, μπορεί να γίνεται σεισμός ή να χάλασαν τα υδραυλικά ή να πέσαμε σε κινούμενη άμμο. Γιατί σώνει και καλά θα πρέπει να πηγαίνει το μυαλό μας στο πονηρό;

Μετά μπορούσες να το δεις μόνο μέσω cheats/mods:
San Andreas:

Πάτα τρίγωνο, κύκλο, τετράγωνο L1, L2, Χ, κάνε 3 στροφές γύρω απ' τον εαυτό σου και μετά start για να δεις ένα σκασμό πολύγωνα που θυμίζουν κάτι ανάμεσα σε γυναικείο σώμα και σε σόμπα υγραερίου να τρίβονται με κάποιον που δεν βγάζει ούτε τα απαραίτητα και να προσομοιώνουν σεξουαλικές στάσεις τόσο περίτεχνα όσο περίτεχνα μπορεί να κάνει στριπτίζ η υπέρβαρη γιαγιά στον πάνω όροφο που έχει αρθριτικά και λουμπάγκο.

Αλλά στο τέλος κουράστηκαν και οι ίδιοι οι δημιουργοί και έβαλαν sex στα GTA χωρίς υπονοούμενα και βλακείες, ωμά και ρεαλιστικά:
B.O.G.T.:

Ε, μα! Το κούρασαν...

Mass effect
Φυσικά το sex στα video games, όπως και στην πραγματικότητα, γίνεται με διάφορους συνδυασμούς. Άνδρες με γυναίκες, γυναίκες με γυναίκες, άνδρες με άνδρες, άνδρες με γυναίκες και άλλες γυναίκες. Το Mass Effect το προχώρησε σε κάτι πιο διαγαλαξιακό.

Η Τούλα παίρνει το διάστημα.

Η νέα υπερπαραγωγή της Karakatatsoulara Productions με πρωταγωνίστρια την Τούλα, μια αστροναύτη που ταξιδεύει από πλανήτη σε πλανήτη για να συλλέξει πληροφορίες για τα ήθη και τα έθιμα εξωγήινων φυλών.
Περιέχει: Εξωγήινο λεσβιακό, Εξωγήινο στοματικό, Εξωγήινο καρεκλάτο.

Dragon Age Origins
Το sex στο Dragon Age δεν μια απλή ξεπέτα! Το sex στο Dragon Age έχει σκηνοθετική άποψη, εναλλαγές κάμερας, μουσική υπόκρουση από την φιλαρμονική ορχήστρα Ορχομενού και μεσαιωνικά εσώρουχα! Υπερπαραγωγή!

Να σου πω, όση ώρα εμείς το κάνουμε αυτή πίσω θα τσιρίζει;

Ευχαριστούμε το βεστιάριο του Εθνικού θεάτρου για τις ενδυμασίες, την κατασκήνωση “Οι μπουρμπουλήθρες” για το σκηνικό καθώς και τον κο Αγγελόπουλο για την σκηνοθεσία. Τα προφυλακτικά ήταν μια ευγενική χορηγία του ιδρύματος κατά της virtual σύφιλης.

Leisure Suit Larry

When things get a little awkward...