font resizer

Γέα άι λάικ κόζπλεϊ (18+)

Το ευγενές άθλημα του cosplaying επιτρέπει στους ενθουσιώδεις φανς κάποιου χαρακτήρα να ντύνονται όπως αυτός οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου χωρίς να χρειαστεί να περιμένουν το καρναβάλι. Φυσικά και δεν χρειάζεται να είναι φτυστοί με αυτόν που υποδύονται, αλλά μερικοί το “χοντραίνουν”. Οπλιστείτε με δραμαμίνες, ένα κουβά και προς θεού μην σβήσετε τα φώτα! Ακολουθούν σκηνές απείρου κάλλους!

Ναι φορώντας την πάνα ακράτειας της γιαγιάς και το ολόσωμο κολάν για aerobic της αδερφής σου σε κάνει ίδιο με τον Megaman.

Καλά πόσο χειρότερο μπορεί να γίνει;
I don't want to live anymore...


Γιατί ρε Sub Zero λεβέντη μου; Δεν συμφωνήσαμε ότι δεν θα φτιάχνεις παγωτά με τις δυνάμεις σου; Κοιτά τώρα τι έγινε...


Πες την αλήθεια κούκλα μου, μεταξύ μας μιλάμε. Κοίταξες στον καθρέφτη πριν φύγεις απ' το σπίτι και είπες “πω πω, πόσο μοιάζω στην Kitana”; Να σου συστήσω έναν καλό οφθαλμίατρο που έχει το ιατρείο του δίπλα από τα Bodyline;Why God, WHY???


Βγάλε τα όπλα σου και ρίξε μου στην καρδιά. Πέταξε μου μια χειροβομβίδα και διαμέλισε με. Όπλισε το shotgun και σημάδεψε στο στήθος.
Η Lara δεν υπάρχει πια, την έφαγε το τρένο...


Γιατί λεβέντη μου; Γιατί παλικάρι μου; Που σε έταξε η μάνα σου; Σε ποιο ακριβώς σημείο της ζωής σου αποφάσισες ότι είσαι προορισμένος να ντυθείς Πριγκίπισσα Peach.
Μίλησε μου για τα παιδικά σου χρόνια καθώς θα καίω τις κόρες των ματιών μου με την ολυμπιακή φλόγα...


Θέλω να ξεριζώσω τα μάτια μου και να τα πετάξω στα αδέσποτα. Θέλω να βγάλω το μυαλό μου και να το ρίξω στις φλόγες. Θέλω να κάνω λοβοτομή με γεωτρύπανο. Θέλω να ξεκοιλιάσω γυμνοσάλιαγκες πάνω από ένα σκίουρο σε αποσύνθεση την ώρα που ένα ελέφαντας κάνει την ανάγκη του για να πω ότι έχω δει κάτι πιο αποκρουστικό από αυτή τη φωτογραφία.


Όχι μικρή μου Μαρίκα, αν βάλεις την ποδιά της μαμάς σου και ο φίλος σου φορέσει καταδυτική στολή φτιαγμένη από την συλλογή “Χειροτεχνίες για Ψυχάκηδες vol. 3” δεν θα μοιάζετε στους χαρακτήρες του Bioshock. Sorry


Πάω στοίχημα ότι αυτό το “ένδυμα” πριν το φορέσεις δεν ήταν ανοιχτό μπροστά. Επίσης είμαι 100% σίγουρος ότι με αυτά τα στιλέτα πριν έτρωγες κοψίδια...


Τώρα επιτέλους καταλαβαίνω που χωράει όλος αυτός ο ιστός που πετάει συνεχώς ο Spiderman. Επίσης καταλαβαίνω ότι ντύθηκες “Μαύρος Spiderman” γιατί ως γνωστόν το μαύρο κόβει. Ειλικρινά δεν θέλω να ξέρω τι θα βλέπαμε αν έβαζες την κόκκινη στολή.


Έχω περιλούσει τον υπολογιστή και το σώμα μου με βενζίνη και κρατάω ένα σπίρτο. Το μόνο που ζητάω από σένα αδίστακτη “cosplayer” είναι να μου εξηγήσεις “Γ Ι Α Τ Ι ;” πριν το πάρω απόφαση και ρίξω το σπίρτο...


Τι να πρωτοσχολιάσω. Την γαρδένια απ' τα μπουζούκια που έχεις βάλει στα μαλλιά; Την κορδέλα από συσκευασία δώρου; Την στολή που είναι φτιαγμένη από (ασιδέρωτη) κουρτίνα οίκου ανοχής ή μήπως τα παπούτσια μπαλέτου; Για να μην σχολιάσω τα ανοίγματα σου, που φοβάται ο φωτογράφος μην του 'ρθει κανένα κουμπί στο μάτι... Πες μου τουλάχιστον ότι φοράς εσώρουχο!


Jill: αρκετά προσεγμένη, ρούχα και στυλ spot on
Ada: το μαλλί είναι λίγο νοικοκυράς, επίσης σου έχουν μείνει κάποια κιλά εγκυμοσύνης αλλά οκ,
Claire με ακούς; Είσαι εκεί μέσα; Θα σε βγάλω, θα της δώσω καθαρτικό αν χρειαστεί.


KILL IT WITH FIRE!!!!