font resizer

Gamers' TV Guide

Τούρκικες σειρές, καταθλιπτικές ειδήσεις, εκπομπές που προσβάλουν την αισθητική και την νοημοσύνη. Ελληνική τηλεόραση, η όαση της πλήξης και της μιζέριας. Βέβαια για να βρούμε κάποια εκπομπή που να ασχολείται με το αγαπημένο μας χόμπι δεν θα ψάξουμε στο πρόγραμμα της TV, αλλά στο λατρεμένο διαδίκτυο. Ευτυχώς οι επιλογές είναι πολλές και για όλα τα γούστα. Σειρές, αφιερώματα, ανασκοπήσεις, ενημερωτικά δελτία κλπ, συνθέτουν ένα πλήρες “τηλεοπτικό” πρόγραμμα για κάθε ενημερωμένο-καμένο gamer!  


Ειδήσεις

 IGN Daily Fix
Τα σύντομα ημερήσια δελτία του IGN (με την απαραίτητη αισθησιακή παρουσία) μας ενημερώνουν για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας και τα σχόλια των gamers κάτω απ' το βίντεο μας ενημερώνουν για το πόσα λιγούρια κυκλοφορούν στον κόσμο.

IG Daily
Μια πιο καμένη ειδησεογραφική ενημέρωση μας προσφέρει η ομάδα του machinima. Ο παρουσιαστής φαίνεται να είναι υπό την επήρεια τουλάχιστον δύο διαφορετικών ουσιών, πάντα σε συνδυασμό με μπύρες και ξενύχτι στο COD.
   


Σειρές

 The Online Gamer
Το στερεότυπο του online gamer που βρίζει, είναι μισογύνης, ομοφοβικός και πολλά άλλα, αρνητικά κυρίως, παρουσιάζονται στο The Online Gamer. Εννοείται ότι παίζει μόνο COD, ότι μισεί το Wii και ότι όλοι είναι noobs εκτός από εκείνον.


 Bite me
Τρεις gamers βρίσκονται αντιμέτωποι με το όνειρο πολλών... Μια zombie apocalypse! Φυσικά οι γνώσεις που έχουν αποκτήσει μέσω των video games, αλλά και των ταινιών, τους βοηθούν να επιβιώσουν.

 The New Adventures of Captain S
Όχι πολύ καλογυρισμένο και εμφανώς χαμηλού budget αλλά με μεράκι και με πολλή νοσταλγία το “The New Adventures of Captain S” μας διηγείται τις περιπέτειες του Captain S, που μπαίνοντας στον κόσμο του Mega Drive μάχεται εναντίων του κακού NES και του Game Genie.
 

The Legend of Neil
Βασισμένο στην ιστορία των παιχνιδιών “The Legend of Zelda” η σειρά μας δείχνει την πορεία του Neil καθώς εισέρχεται στον κόσμο του παιχνιδιού την ώρα που “στραγγάλιζε τον πύθωνα” και αναλαμβάνει τον ρόλο του Link. Ο Neil βέβαια είναι κάφρος και η σειρά είναι μια ευχάριστη παρωδία των παιχνιδιών!

The Guild
Μια παρέα καμένων που παίζουν ολημερίς και ολονυχτίς ένα mmorpg και μπλέκουν τα μπούτια τους, κάνει τα τελευταία χρόνια τεράστια επιτυχία κερδίζοντας πολλά βραβεία καλύτερης web series. Το ότι η Felicia Day έχει δημιουργήσει, αλλά και πρωταγωνιστεί στην σειρά παίζει ένα ρόλο. Η σειρά βρίσκεται στην 6η σεζόν και συνεχίζει ακάθεκτη την επιτυχία της.  


Άλλες σειρές:  

Game Shop
 

Mortal Kombat Legacy
 

Video Game Reunion 

Castlevania: Hymn of Blood
   

Εκπομπές

 AVGN
Ο πάντα αγαπημένος και πάντα εκνευρισμένος Angry Video Game Nerd μπορεί να ετοιμάζει την ταινία του και να έχει σταματήσει την συνεχή δημιουργία χιουμοριστικών βίντεο, αλλά γι' αυτούς που δεν τον έχουν απολαύσει, να βγουν απ' την σπηλιά τους τώρα, γιατί έχουν μπόλικο δρόμο να καλύψουν...


Extra Credits
Εκπομπή που αναλύει με σοβαρότητα και επιχειρήματα τα προβλήματα της βιομηχανίας, προσπαθώντας να επηρεάσει θετικά το μέλλον των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, χωρίς σοβαροφάνεια αλλά με χιούμορ και καλή διάθεση.



Pop Fiction
Εκεί που οι μύθοι των video games καταρρίπτονται. Είναι οι mythbusters των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και όποια “παραμύθια” κι αν έχετε ακούσει αυτοί θα σας πουν αν είναι μύθος ή πραγματικότητα.

Jimquisition
Ο περιβόητος Jim Sterling κάθε εβδομάδα τα χώνει προς κάθε κατεύθυνση. Τα χώνει στους παίχτες, στους δημιουργούς, στους εκδότες, στον εαυτό του. Με το κιτς ντύσιμο και τον στομφώδη λόγο, λέει τα πράγματα με το όνομα τους χωρίς φυσικά να λείπουν οι χοντράδες (pun intended)...


Ιστορικά/Αναδρομικά
Οι δύο παρακάτω εκπομπές ασχολούνται με την ιστορία των video games. Πως ξεκίνησαν τις πορείες τους, εταιρείες, παιχνίδια και κονσόλες και πως έφτασε στο σήμερα η βιομηχανία μέσα από τεχνολογικές εξελίξεις, οικονομικές δυσκολίες και καινοτομίες.

 All Your History
 

GT Retrospective