font resizer

Φρέσκα νέα


 


Game Gear very very very micro console
Χαμός ανακοινώσεων για την επέτειο 60 ετών από την ίδρυση της SEGA. Και θα σας δείξουμε και θα πάθετε πλάκα με την ανακοίνωση μας και θα επισκιάσουμε την Sony και την παρουσίαση του PS5 (λολ). Τόσα “ΘΑ” ούτε σε προεκλογική εκστρατεία δεν ακούγονται. Και φυσικά όπως και με τις προεκλογικές υποσχέσεις το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικά μικρό! Κυριολεκτικά...
Ναι, να εκμεταλλευτείς την νοσταλγία και την retro mania αλλά καν το σωστά χριστιανή μου. Τι μικροτσούτσουνη κονσόλα είναι αυτή; Εντάξει το ξέρουμε ότι την έχεις μικρή άλλα ούτε με τα δύο χέρια δεν μπορούμε να την παίξουμε... την κονσόλα σου.
Σοβαρέψου



Καθρεφτάκι!

Η Sony αναβάλει... τα πάντα
Κονσόλες, παιχνίδια, events, όλα τα αναβάλλω όλα τα πετσοκόβω!
Καλέ δείξε κάτι! Έστω λίγο μπούτι, λίγο κότσι, λίγο φτέρνα ρε παιδί μου. Ούτε στην μονή Εσφιγμένου τέτοια σεμνοτυφία. Είμαστε μια ανάσα πριν την νέα γενιά και έχουμε δει ένα χειριστήριο και το λογότυπο του PS5. Σύνελθεεε, η Microsoft τα έχει βγάλει όλα στη φόρα, έχουμε δει την σπλήνα του XSX και εσύ ακόμα φοβάσαι μην σ’την ματιάσουμε!
Με τόσες αναβολές πια εσύ δεν είσαι εταιρεία παιχνιδιών οι πτήσεις της Aegean είσαι.


SSD + PS5= Πρηξαρχιδισμός
Για τον υπερμεγιστοτεραστιο SSD του PS5 σας είπαμε; Πόσο καταπληκτικογαμάτος είναι; Και υπεροχουπέροχος; Και η Unreal Engine 5 στηρίζει τον γαματοτέλειο SSD του PS5! Και οι 29 κατασκευαστές πλυντηρίων στηρίζουν τον SSD του PS5. Και ο Μαρκ ο Σέρνυ κοράκιασε να μας μιλάει για τον SSD μια ώρα στην “μη παρουσίαση” του PS5, που τελικά εμείς φταίμε που δεν καταλάβαμε ότι δεν ήταν παρουσίαση για εμάς αλλά για τους developers και ντροπή μας που νευριάσαμε και θα έπρεπε να μυρίσουμε τα νύχια μας και να μην κάνουμε σαν λυσσασμένες φανς του Τζάστιν Μπίμπερ, που περιμένουμε από τον Φλεβάρη το ρημαδοevent που θα μας δείξει το κομμάτι πλαστικού που θα μας φάει την ζωή για την επόμενη δεκαετία! Συγγνώμη κιόλας!
Για την ταχύτητα του SSD σας είπαμε, Την γρηγοράδα του; Γίνεται και Super Sayan 5!


Έχουνε λέει crunch οι developers
Άχου τα, οι πσυχούλες μου!
Κουραστήκατε καμάρια μου; Κουραστήκατε λεβέντες μου;
ΓΕΛΑΩ! Για ελάτε Ελλάδα μια βόλτα να δείτε τι σημαίνει crunch (και lacta) με το 1/5 του μισθού σας! Δεν έχετε εργαστεί στον ελληνικό ιδιωτικό τομέα να δείτε τι σημαίνει “πεολειχία – οθωμανικό – εμπλοκή”. Δεν έχετε περάσει ελληνική τουριστική σεζόν, όπου οι λέξεις οχτάωρο, ρεπό και άδεια είναι όσο αστείες όσο και οι μισθοί. Δεν θέλετε να έρθετε Ελλάδα; Να σας πάω δίπλα Βουλγαρία ή να το χοντρύνω και να πάμε Ασία;
Για μαζευτείτε, γκόλντεν μπόιζ απ’ την Γιούτα! Καπιταλισμό και αυτορυθμιζόμενη αγορά θέλατε στο Αμέρικα... Μόκο


Microsoft και ονόματα κονσολών
Xbox, Xbox 360, Xbox One S και One X, Xbox Series X
Όχι καλέ που θα μπερδευτούμε. Σιγά! Πανεύκολο. Η τρίτη σου κονσόλα ονομάζεται One, η δεύτερη 360 και αυτή που θα κυκλοφορήσεις ονομάζεται Series X, όπου δεν πρόκειται να συγχύσει κανένα καταναλωτή με το One X! Μιας και με τους αριθμούς ομολογουμένως δεν τα πας καλά, το λατινικό αλφάβητο έχει 26 γράμματα ξεκόλλα με το S και το X και βάλε κανένα άλλο γραμματάκι.
Δεν λέω θα μπορούσε να είναι και χειρότερα τα πράγματα για το Series X. Θα μπορούσες να το πεις Πελοπίδα ή Αναξίμανδρο. Πάλι καλά


Άσπρη πέτρα ξέξασπρη...


The Last Spoiler Of Us
Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε η Naughty Dog για το ανθρωπόμορφο τέρας που κατέστρεψε εκατομμύρια ζωές συνανθρώπων μας, όπου πλέον δεν θα μπορέσουν να απολαύσουν με αγνότητα το αγαπημένο τους βιντεοπαιχνίδι γιατί τους αποκάλυψε το τρομερό τουίστ της ιστορίας.
Και εμένα μου έκαναν σπόιλ τον κακό ψόφο του Τζόφρι στο Γκέιμ οφ Θρόουνς αλλά δεν έτρεξα τον φίλο μου τον Κώστα στα δικαστήρια, επειδή είναι μαλάκας και μου το είπε πριν δω το επεισόδιο.
Πόσο πιο φιρστ γουόρλντ πρόμπλεμ, δηλαδή;

Ιουνιος χωρίς Ε3 = πίτσα χωρίς ανανά
Ε3 γείρνα πήσο ύ αίστο τιλαιφόνα