font resizer

Κυνικότητες!

Επειδή τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομα τους…



Super Mario Bros

Γεματούλης, μυστακοφόρος, Ιταλός υδραυλικός και ο αδερφός του βρίσκονται σε μια χώρα γεμάτη πολύχρωμα μανιτάρια και χελώνες και προσπαθούν να σώσουν μια πριγκίπισσα από ένα δεινόσαυρο - που πετάει φλόγες - και τα παιδιά του…


Sonic

Ένας μπλε σκαντζόχοιρος με αθλητικά παπούτσια και μια αλεπού με δύο ουρές κυνηγούν έναν καραφλό επιστήμονα επειδή παγιδεύει ζωάκια και τα μετατρέπει σε ρομπότ

Mortal Kombat

Μια χούφτα λοβοτομημένοι αλληλοσφάζονται και αλληλοτεμαχίζονται για να σώσουν την γη από έναν ημίγυμνο τύπο που φοράει ένα κρανίο πάνω από το κρανίο του.

Tekken

Μια χούφτα λοβοτομημένοι προσποιούνται πολεμικές τέχνες για να νικήσουν ένα κωλόγερο με καράφλα καρφάκια!

Dead or Alive

Μια χούφτα λοβοτομημένοι και 6 πουτάνες παίζουν μαξιλαροπόλεμο (γιατί αυτό ξύλο δεν το λες) και beach volley προς τέρψιν ενίοτε στερημένων και πάντοτε ξαναμμένων gamers.


Kirby

Μια ροζ μπάλα τρώει τους εχθρούς της και παίρνεις τις δυνάμεις τους για να νικήσει τον βασιλιά Ντε ντε ντε...



Bayonetta

Μια μάγισσα που φοράει τα μαλλιά της για ρούχα κυνηγάει και παρενοχλεί σεξουαλικά αγγέλους με σκοπό να μάθει το παρελθόν της.

Legacy of Kain

Ένας βρικόλακας και ένα φάντασμα αλληλοκυνηγιούνται στον χωροχρόνο για να πάρουν εκδίκηση ο ένας από τον άλλο και στο τέλος γίνονται B.F.F.E.




Tomb Raider

Μια πλούσια βυζαρού αρχαιοκάπηλος κάνει περιοδεία στον κόσμο και κλέβει την πολιτιστική κληρονομιά κάθε πτωχού πλην τίμιου λαού. Λάρα φέρε πίσω τα μάρμαρα του Παρθενώνα μην γίνει την Πόπης!


Duke Nukem

Αθυρόστομος, φουσκωτός, ξανθός μισογύνης πιάνει κώλους και σκοτώνει ότι βρεθεί ανάμεσα σ’ αυτόν και τις αμαρτωλές τσούλες του.



BloodRayne

Ημίγυμνη, κοκκινομάλλα ημιβρικόλακας ψάχνει τον βρικόλακα πατέρα της για να τον σκοτώσει και με την ευκαιρία κερδίζει και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.



Animal Crossing

Μια παρέα από ανθρωπόμορφα ζωάκια με αρχηγό τους ένα ρακούν κάνουν την ζωή όποιου ανθρώπου βρεθεί στο χωριό τους κόλαση.



The Legend of Zelda

Θηλυπρεπές ξωτικό με πράσινο μίνι και μπότες προσπαθεί να σώσει μια πριγκίπισσα από έναν κακό γουρουνολυκάνθρωπο και να μαζέψει 3 χρυσά ισόπλευρα τρίγωνα που περιστρέφονται γύρω από τον εαυτό τους.