font resizer

Παίξε ευλογημένη!

Πάνε τα παλιά, καλά χρόνια που την πιάναμε απ’ το μαλλί, την σέρναμε στην σπηλιά, της δίναμε το χειριστήριο και αυτή υπάκουε… Τώρα πλέον οι γυναίκες έχουν δικαιώματα (what??) και έχουν πετύχει την ισότητα των δύο φύλων (μπαίνει σ’ ένα μπαρ ένας Γάλλος, ένας Ιταλός και ένας Έλληνας…). Τώρα θα πρέπει να την δελεάσουμε βάζοντας παγίδες και δολώματα στο διάβα της. Αυτό το walkthrough θα σε βοηθήσει να την κάνεις να λατρέψει το gaming.

Το δόλωμα της λυσσάρας
Αυτό συνήθως πιάνει με όλες της γυναίκες μιας και, κατά βάθος, σκέφτονται συνεχώς ότι και εμείς (το σεξ). Αν φημολογούταν ότι σκοράροντας σε όλα τα κομμάτια του Just Dance 100% βαθμολογία, ξεκλειδώνεται video με την Jessica Alba να επιδίδεται σε άσεμνες πράξεις με την Scarlett Johansson ποιος δεν θα έπαιζε; Έτσι λοιπόν για να παίξει Uncharted πες της ότι μετά από 10 headshots ο Nathan Drake βγάζει το μπλουζάκι, στα 50 το παντελόνι και στα 100 θα κάνει… ανάσταση! Για να παίξει μαζί σου Pro/Fifa πες της ότι αν καταφέρει να σε κερδίσει θα δείξουν μπόνους σκηνές από τα αποδυτήρια. Για να παίξει Metal Gear πες της ότι στον τερματισμό ο Snake κάνει αισθησιακό στριπτίζ για την Eva.
Φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να μάθει αν τα παραπάνω ισχύουν γιατί δεν πρόκειται να τα πετύχει (αυτές που τα πετυχαίνουν ασχολούνται ήδη με τα video games χωρίς έξτρα κίνητρο)

Χτύπα την εκεί που πονάει
Πείσ’ την ότι με το gaming καίει θερμίδες! Το οποίο δεν είναι εντελώς ψέμα… Πόσες φορές ξεχάσαμε να φάμε για να τερματίσουμε ένα παιχνίδι; Άσε που οι αντίχειρες γίνονται πιο γυμνασμένοι και από τους δικέφαλους! Φυσικά μπορείς να της προτείνεις τα διάφορα fitness και dancing games, τα οποία δεν είναι για λιώσιμο αλλά από κάπου θα πρέπει να ξεκινήσει κανείς!

Ερωτικοποίηση βιντεοπαιχνιδιών
Βάλε στο τέρμα την δόνηση του Wiimote. Κάνε πρόστυχες κινήσεις με το Move. Ανοιγόκλεινε το disc drive του 360 κλείνοντάς της το μάτι με υπονοούμενο… Αν δεν πετύχουν αυτά καιρός να την μυήσεις στα θαύματα του Rumble pak! Ε, αν δεν λυγίσει και μ’ αυτό έλεγξε καλού κακού αν το έχει ταμένο στον Άγιο Νεκτάριο…

Δείξ’ της την φεμινιστική πλευρά του gaming
Οι περισσότερες γυναίκες νομίζουν ότι τα video games απευθύνονται αποκλειστικά σε άνδρες. Καιρός να τις διαψεύσουμε! Ποια φεμινίστρια δεν ενθουσιάζεται όταν βλέπει την πριγκίπισσα Zelda να απαγάγεται για τριακοστή εικοσιοστή πέμπτη φορά; Ποια δεν ξετρελαίνεται με τα φουσκούνια της BloodRayne που δεν χάνει την ευκαιρία να μας δείξει; Ποια δεν θέλει να βλέπει τον κώλο της Lara να κουνιέται αισθησιακά κατά την διάρκεια 8+ ωρών gameplay; Αν τα παραπάνω παιχνίδια δεν την πείσουν πάρε πιο δραστικά μέτρα! Παρουσίασε της τα δυνατά γυναικεία πρότυπα των video games. H Ivy από το Soul Calibur, η Mia από το King of Fighters, η Rachel από το Ninja Gaiden και φυσικά όλες οι γυναίκες του Dead or Alive είναι πρότυπα γυναικών με δυνατή θέληση, έξω από αντρικά στερεότυπα και καλούπια!

Τελευταία λύση: Απειλές
Θα της κόψεις τα τακούνια, θα της κάψεις τα φορέματα, θα της σπάσεις τα βαφτικά, θα σταματήσεις το σεξ (εδώ χάνουν όλοι), θα της σκίσεις τα καλσόν, θα βάψεις τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσε κ.α.

Αν δεν πιάσει τίποτα απ’ τα παραπάνω μάλλον θα πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι θα παίζεις μόνος! Βέβαια υπάρχει και η λύση να την αλλάξεις για καλύτερο και πιο καινούριο μοντέλο… Αλλά άσε καλύτερα, μπορεί η επόμενη να σου βγει Farmville maniac και να μην ξεκολλάει από το Facebook. Άλλωστε ποιος θέλει σύντροφο με τέτοια κολλήματα, ε;!;